7655 09 04 2024 02 kleinGoed van start:
Laten we eens beginnen met gisteravond. Na het tandenpoetsen was een tand zo goed als los. Wacht maar even zei papa. Even een latex handschoen pakken, want die zijn er toch genoeg, papa doet niet anders dan handschoenen aan en uit. De tand flipte er zo makkelijk uit, voor Geuko er erg in had, had hij een gat in z'n gebit. De verneveling is ook aangepast naar een andere soort medicatie en dat schijnt te werken.
De volgende ochtend weer op tijd begonnen om klaar te staan voor therapie. We beginnen met het meest vervelende voor Geuko. Harnas aan en gaan staan met de tillift, tegelijkertijd is de ergo met zijn armen bezig, daarna een sessie zitten op een halve skippybal en een sessie op een balanskussen met elektrostimulatie om nog beter de romp balans te oefenen. Dit was voor de ochtend wel weer even heftig er tegen aan. Na de lunch even opfrissen, vernevelen, hoestmachine en zuigen en dan terug voor fysio. Dit keer naar zijn zij om de spieren proberen aan te spreken in zijn romp en nek. Tussendoor spelletjes spelen.(mastermind en labyrint)
Aansluitend ergotherapie, de cupcakes glaceren, die vrijdag gemaakt zijn, samen met een nieuw elektrostimulatie apparaat die nog even iets dieper gaat. Als allerlaatste gaan we naar Childlife (recreatieve therapie) niet door vertellen maar, daar gaat Geuko een kadootje voor mama maken want die is woensdag jarig. Voor je het weet is het etenstijd en kan vervolgens het avondprogramma beginnen. Qua beademing gaan ze nu de nacht ondersteuning er af halen en op dag stand bekijken of hem dit lukt komende nacht. Lukt dit en de waardes blijven goed? Dan gaan we morgen weer een stapje verder, doormiddel van de drukken te verlagen. Tot de volgende, morgen weer verder knallen!!