7674 11 04 2024 05 kleinHard trainen
Weer op tijd van start met ergotherapie, zitten op een soort boomstam en balans houden met romp en nek daarbij werd weer een nieuw, leuk spel gespeelt genaamd: The game.
Bij de meeste therapieën worden de hersenen ook getraind die op die manier gestimuleerd worden.
Vervolgens op de FES bike gefietst met dus elektrostimulatie en als afsluiter van de ochtend weer zitten voor romp en nekbalans maar dan op de rand van de therapietafel.
Om de tijd een beetje door te komen weer een spel gespeeld: magnetisch schaken. Voor je het weet is het lunch tijd. Als snack is er pizza geregeld voor ouder en kind, even wat anders. Na de middagzorg terug naar therapie. Weer ergotherapie, nu heeft childlife er een combitherapie van gemaakt. Tijdens elektrostimulatie zijn we axolots aan het zoeken geweest door het hele gebouw. De therapie zorg voor het heffen van de arm en het buigen, als afsluiter van de dag weer Fysio. Het is tijd om te gaan staan en zitten en aansluitend weer romptraining maar nu met elektrostimilatie. Natuurlijk weer een spel gespeelt, dit keer genaamd: Set. Kortom weer een geslaagde dag Op naar morgen.