7684 13 04 2024 01 kleinHalve rustdag dag.
Vanmorgen lekker rustig aan kunnen doen omdat zijn therapie pas om 11:00 begint. Wel op tijd in de stoel want dat is hij gewend. Omdat hij dan ook wat meer onafhankelijker is door meer bewegingsvrijheid.
Eerst maar eens weer op de FES bike, het duurde wat langer met klaar maken om te gaan fietsen maar in 20 min. tijd fiets hij toch even 3.2 km weg. Daarna een uurtje ergo met zijn armbrace en natuurlijk ook weer elektrostimulatie. Geuko wilde daarna nog even naar de lobby bij de automaten voor een zaterdag snack.
Hij weet dat dat ook zijn enige uitje van vandaag zal zijn dan maar extra verwennen wat hij maar wil. Hij traint zo hard. Jammer genoeg zijn ze grotendeels al leeg gehaald, maar goed er zat uiteindelijk wel wat in wat hij graag zou willen. Na de lunch heeft hij rustig kunnen door snacken tot aan het avondeten. De tijd vliegt hier ook zo voorbij. Geuko doet het met de aanpassingen op zijn beademingsmachine ook goed hij tolereert het prima, ook de nacht stand is geen probleem. Gelukkig maar. Voor je het weet is het alweer bedtijd en Geuko is ook wel moe. na alle avondzorg krijgt meneer nog even een energieboost want hij heeft weer praatjes en energie voor tien. Het duurde daarom ook wel even voor hij in slaap viel en papa naar zijn kamer kon. Morgen is het helemaal rust dag en zullen we weer wat lekkers mogen bestellen i.p.v. de uitstapjes die hij al heel lang van te voren aan het plannen is. Ter compensatie mag hij dan uit zoeken wat hij wil. dat zien jullie morgen.