7809 06 05 2024 05 kleinInpak dag.
Vandaag staat in het teken van inpakken, opruimen en schoonmaken zodat we morgen alleen maar de vacuĆ¼m zakken hoeven te doen en passen en meten. Vanmorgen Geuko een grote wasbeurt gegeven, gisteren canulewissel gedaan. Rond half tien kwamen de reisverpleegkundigen met de beademingsapparatuur en alle benodigdheden. Samen met de beademingsspecialist heb ik beide machines juist in gesteld en de hoestmachine op de juiste settings gezet. Alle koffers reorganiseren zodat alles hopelijk past zonder al te veel dingen opnieuw te hoeven in pakken. Voor je het weet is het zo weer etenstijd.
Tijdens het wachten op de laatste avondmaal (pizza met smoothie) even met mama en Gijs gebeld. We kijken er naar uit om naar huis te gaan, zijn gespannen en nerveus voor de reis dat alles veilig en zonder kapotte spullen verloopt. We zijn er zelf bij natuurlijk maar externe factoren heb je niet in de hand.
Over een hand gesproken, wij hebben nu wel een paar handen extra gelukkig voor alle extra spullen en een stuk extra veiligheid. Het is niet zomaar even op reis, we gaan terug naar huis met een sterker maar doch fragiel kind die intensieve zorg nodig heeft met apparatuur waar hij afhankelijk van is. Als dat kapot gaat of het functioneert niet naar behoren, schaadt het zijn gezondheid vandaar de spanning. 15 uur reizen is niet niks. Alles voorlopig de laatste keer. Sowieso voor dit jaar. Nu de laatste keer slapen en dan morgen op naar huis. We zullen 1 dag in de updates overslaan om dinsdagavond het verhaal in 1 x te doen. Tot dinsdagavond. O, ja Geuko heeft de vlog van week 5 ook online: https://youtu.be/dHaxEjdwDbc?si=ey8G8eCTSjDIV5uL