7826 27 05 2024 01 kleinDe eerste dag van de week zit er op.
Geuko ging vanmorgen met de verpleegkundige naar school. Hij had niet zo heel veel zin maar het was vooral door zijn juf wel weer gezellig vond hij. Over een week starten al de cito toetsen en Geuko loopt een beetje achter momenteel. We proberen thuis zoveel mogelijk de achterstand door Amerika in te halen maar dat zal hem nooit helemaal lukken. Hopelijk vallen de cito toetsen mee en kan Geuko alsnog een mooie cijfers scoren.
Volgende week is ook de wandelvierdaagse in Winschoten. Ondanks dat we vorig jaar niet zo'n leuke ervaring hadden met de 10 km groep van school hebben we er toch voor gekozen om ons wel weer aan te melden bij school. Geuko wil zo graag samen met z'n vrienden deze dagen weer beleven. We zullen wel wéér een soort achterblijvers groepje worden want Geuko kan nou eenmaal niet zo snel... desondanks kijkt Geuko er wel naar uit. Onze bus mogen we weer parkeren bij hele lieve mensen vlak bij de start. Vrienden staan stand-by mocht er iets zijn en een verpleegkundige loopt (namens zichzelf) ook mee voor de gezelligheid.
Komende dagen zullen we een gaatje moeten vinden om eventjes de routes te checken i.v.m. de toegankelijkheid.
De afgelopen dagen zijn wij thuis gestart met de verbouwing. Om te beginnen in onze tuin. Iets waar wij al jaren voor sparen en naar uit kijken. Deze zal (opnieuw) rolstoel vriendelijk worden aangelegd, met hulp van een hoveniersbedrijf en vooral onze eigen handen.
Onze garage is gesloopt en er blijft nu een zee van ruimte over voor Geuko (en Gijs) om lekker buiten te chillen, racen en spelen samen of met vrienden. Het is al dagen een enorme zooi maar sinds vandaag begint het ergens op te lijken. We proberen heel veel zelf (en met vrienden) te doen om zo veel mogelijk de kosten te besparen. Wordt vervolgd dus.
Komende week staat er weer van alles op de planning. Alle therapieën zijn opgestart, school en thuisonderwijs ook. Dus dat loopt weer zo als anders. Morgenochtend zal Geuko na zijn huiswerk met ons naar het UMCG gaan voor een controle afspraak met onze neuroloog. We zijn heel benieuwd naar zijn bevindingen nu Geuko in Amerika geweest is.
Tot de volgende blog.