7829 04 06 2024 01 kleinMaandagochtend werd er gestart met de cito toetsen op school. Geuko vond het een drukke ochtend en kwam vermoeid uit school. Gelukkig was het in de middag wat relaxer. Rond 16.00 uur had hij een interview online met een programma maker voor de landelijke TV. Later zullen we daar meer over delen.
Onze dinsdagen zijn weer als vanouds.
Er is geen verpleegkundige voor de ochtend zorg of voor school. Dat doen we namelijk op dinsdag zelf, met liefdevolle hulp van oma. Oma doet de zorg, met papa in de buurt en mama gaat na het ontbijt Geuko begeleiden met het huiswerk maken. Omdat Geuko natuurlijk best wat gemist heeft toen hij in Amerika zat is er nog genoeg werk te doen. De hele ochtend was hij fanatiek bezig.
In de middag gingen Oma en Geuko lopend naar fysiotherapie en papa kwam later met de bus en de hulpmiddelen. Bij fysiotherapie merken we dat we steeds handiger worden en dat het steeds beter gaat. Zowel de therapeut als oma/papa weten ondertussen goed wat wel en wat niet kan en Geuko weet ook goed wat hem te wachten staat. Op dinsdag 'moet' hij altijd liggen op zijn zij. Liggen op de buik krijgen we nog niet voor elkaar en zijn daarom eerst alleen voor de zijligging gegaan. Het is mooi om te zien dat het nu goed gaat.
De ergotherapie hebben we afgezegd want..... de wandelvierdaagse is begonnen!! Geuko wilde dolgraag weer meedoen en we besloten om ons weer aan te melden bij de basisschool. Ondanks dat het tempo vorig jaar best hoog lag en de groep steeds uiteen viel wilde Geuko toch graag met z'n klas meelopen.
En dat bleek een succes, het ging super leuk en gezellig en er werd op elkaar gewacht zodat de groep bij elkaar kon blijven.
Een goed begin van deze vierdaagse week.