7834 06 06 2024 01 kleinWat is het toch altijd een drukte, zo'n vierdaagse week.
Woensdagochtend begon voor Geuko met een excursie naar het Van Der Valk Hotel in Zuidbroek. Ze kregen een rondleiding in het hotel. Het leek hem allemaal heel interessant want de hotellerie was immers het beroep van papa en mama voordat hij ziek werd. Al met al viel het hem wel tegen en was hij niet zo onder de indruk. Papa was taxi voor Geuko want hij kon niet mee in de bus bij zijn klasgenootjes. Gelukkig mocht zijn vriendinnetje wel met ons mee rijden en dat maakte gelukkig weer veel goed.
Omdat papa door zijn rug is gegaan en daar veel last van kreeg moesten we fysiotherapie afzeggen voor de rest van de week. Het leek ons niet verstandig om door te pakken en vooral de krachten een beetje te sparen voor de vierdaagse. De tweede avond verliep wat minder gezellig dan de eerste maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen en Geuko had het met zijn groepje wel naar zijn zin.
Vanmorgen ging Geuko eerst aan de slag met zijn schoolwerk en daarna mocht hij met mama mee de stad in om alle vierdaagse cadeautjes te kopen en daarna in te pakken. De dag vloog voorbij en voordat we het wisten waren we alweer aan het voorbereiden voor de vierdaagse. Op tijd opfrissen, eten, tas inpakken, de bus in, naar de start..... het vraagt enorm veel energie.
Papa en mama zijn stiekem heel blij dat de week bijna voorbij is. Morgen is Geuko vrij want zijn juf is ziek. Hij kan even rustig aan doen. In de avond het gezellige slotfeest en daar kijkt Geuko heel erg naar uit. Voor iedereen in Winschoten en omstreken; Geuko loopt met obs de Waterlelie in vak 2 samen met papa. Want de cadeautjes op de laatste avond zijn toch altijd wel de leukste!