7836 12 06 2024 01 kleinWij hebben vorige week de vierdaagse gezellig kunnen afsluiten met een zonnige slotavond met heel veel cadeautjes en snoep.
Het weekend hebben we gebruikt om het ritme een beetje terug te krijgen en deden de jongens het vooral lekker rustig aan.
Ondertussen is de nieuwe week halverwege en gaat het allemaal wel goed met Geuko. Sinds hij uit Amerika is zijn over het algemeen vooral de nachten stukken beter en rustiger. Hij heeft alsnog wel een aantal slechte nachten er tussen maar qua beademing is het nu goed onder controle.
Ook fysiotherapie gaat goed en krijgt steeds meer vorm.
Gisteren hadden wij samen met onze ergotherapeut een overleg met de WMO voor aanpassingen in en om ons huis. Zoals we al eerder hebben verteld zijn wij genoodzaakt wederom aanpassingen te doen aan ons huis (verbouwing) om meer ruimte voor Geuko te creëren. Zijn hulpmiddelen worden groter, Geuko zelf wordt groter en gaat richting het voortgezet onderwijs. Zijn slaapkamer staat bomvol met alle voorraad en hulpmiddelen en dat gaat niet langer zo... helemaal als hij straks steeds meer huiswerk zal moeten gaan maken. Daarnaast wordt Geuko ouder en steeds zelfstandiger en lopen we tegen opties aan als een automatische deuren enz.
Op school gaat het ook goed. Uiteraard heeft Geuko wél het 1 en ander gemist maar kan het redelijk bijbenen. De cito toetsen zijn deze week en volgende week en dat is toch altijd wel een spannende periode.