7841 28 06 2024 04 kleinHet is een tijdje geleden dat we een blog hebben geschreven door verschillende redenen, maar we zijn verheugd om jullie te vertellen dat we er weer zijn!! Nu we terug zijn begint pas het opbouwen van het herstel van Geuko met de focus op de toekomst. Zeven jaar ervoor was het meer vasthouden aan wat we hadden en dat het niet erger werd.
Vandaag hadden mama en papa een afspraak op het voorgezet onderwijs. Om alvast elkaar te leren kennen, de school te leren kennen, praktische zaken bespreken, wat kunnen en mogen we van elkaar verwachten en zo voort. Hun instelling is al super, gelijk meedenken van hoe kan Geuko met zoveel mogelijk lessen mee doen.
Het is nog twee jaar, maar beter goed voorbereid dan voor verrassingen komen te staan.
Sinds Geuko en papa terug zijn, zijn er veel veranderingen.
2 Fysiotherapeuten gestopt, verandering van therapiedagen en soort training, thuisverpleegkundige weg. We zijn ook druk met het huis en tuin, noodzakelijk en drastisch toekomstbestendig maken voor Geuko.

Aanvragen van hulpmiddelen en dat alles in Nederland gaat draaien zoals het zou moeten zijn, duurt al 2 maanden, het gaat allemaal niet zo snel. Zoveel schijven en derde partijen, het gaat veel te traag.

In de start van de zomervakantie heeft Geuko een fotoshoot van een grote landelijke organisatie, daar kunnen we nu nog niets over zeggen en later meer daarover.
Wij kunnen niet op vakantie door de verbouwing deze zomer, maar we gaan wel dagjes weg die we weer gaan vloggen. Over twee week gaan we naar Utrecht voor een multidisciplinair overleg (overleg met alle afdelingen) om Amerika te evalueren en de plannen uit te zetten in Nederland zodat we allemaal weer de neuzen dezelfde kant op hebben.
We gaan wekelijks een blog schrijven en Geuko wil graag weer vloggen als we wat bijzonders en leuks gaan doen.